Classic Maserati Interior

Onze werkwijze

Als u telefonisch of per email contact met ons op neemt, dan zullen wij u meestal vragen om persoonlijk bij ons langs te komen. De werkzaamheden zijn vaak te complex, en van uw specifieke wensen afhankelijk, om dit te bespreken door de telefoon. Door een open en eerlijke communicatie zult u beter geholpen kunnen worden en kunnen wij u het beste van dienst zijn.
 

Restauratie is maatwerk

Indien mogelijk, komt u daarom met uw auto naar Cabrio-Partner, waardoor wij een betere inventarisatie kunnen maken van de gewenste en nodige werkzaamheden. Wanneer de auto niet direct rijdbaar is, dan kunnen wij aan de hand van foto’s een globale offerte geven. In dit geval is het goed mogelijk dat de kosten na uitvoering van de werkzaamheden lager uitvallen dan de kosten in de offerte. Aangezien wij de auto niet kunnen zien tijdens de voorbespreking, gaan wij het liefst uit van het 'worst case scenario', zodat u nooit voor verrassingen komt te staan.

Strakke planning

Wij werken met een strakke planning. Dit betekent dat wij tijdens het gesprek ook de begin- en einddatum vastleggen. Het kan echter voorkomen dat er ongewild een vertraging ontstaat. Dit kan bijvoorbeeld gebeuren doordat de verenpakketten gerestaureerd of vernieuwd moeten worden. Wij zijn in dit geval afhankelijk van derden, maar zullen u te allen tijde hiervan op de hoogte brengen. In geval van andere onvoorziene extra werkzaamheden wordt altijd eerst contact met u opgenomen voordat hiermee begonnen wordt.

Verzekerd transport

Uiteraard kunnen wij het transport van uw Maserati verzorgen tegen een aantrekkelijk tarief. De auto wordt met een gesloten autoambulance vervoerd en is compleet verzekerd tijdens het transport, als ook in onze goed beveiligde werkplaats.

Wij houden van een heldere en duidelijke werkwijze; een filosofie die eigenlijk ook van toepassing is op de auto’s waar wij aan werken: Maserati!